Drivhus

 

Drivhusmontering af Løwe Byg Aps


Man kan få mange timers glæde af et drivhus hvis det er placeret rigtigt og monteret solidt og godt. Den rette montering kan godt være en uoverskuelig opgave, men Løwe-byg Aps hjælper gerne med rådgivning, støbning af fundament og montering af dit nye drivhus. Vi kan enten komme ud og kigge på din have, aftale en placering og så give et fast tilbud på den komplette montering, eller komme og arbejde side om side med dig og dine venner til en fast timepris.


Valg af drivhus og udstyr

Der er mange forskellige drivhuse på markedet der hver især egnet til forskellige behov. Med vores erfaring er vi i stand til at rådgive dig i dit valg af netop det drivhus der passer til dine behov og din have. Vi kan også assistere med valg af underlag, fundament, vinduesåbnere, borde og glastype.


Støbning af fundament

Et færdigt drivhus Vi graver gerne ud og støber fundamentet til dit drivhus. Det kan enten være et medkøbt fundament, eller et traditionelt fundament vi støber fra bunden.


Montering

Vi montere gerne profiler og glas for dig, eller gør det side og side sammen med dig. Vi kan montere traditionelle små drivhuse med klips eller gummi, eller større drivhuse med silikone.


Lægning af bund

Vi lægger gerne bunden efter dit valg. Vi kan plane og derefter lægge grus, fliser eller kunststof. Vi lægger gerne en plastbarriere så ukrudtet ikke overfalder drivhuset, og kan grave render der sænker dine kappillarkasser ned i jorden.


Forårsklargøring eller efterårsnedlukning

Vi tager gerne de sure opgaver med rengøring og klargøring af dit drivhus. Så hvis du ikke lige har tid, så har vi - til at fast aftalt pris inden vi starter.


Kontakt os

Så hvis du har et byggeprojekt du gerne vil have startet - eller afsluttet - så ring til os på tlf.: 4058 4995 eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest.  Et byggeprojekt kan nemt blive en uoverskuelig opgave og en af Løwe-Bygs konsulenter træder gerne ind som rådgiver sammen med dig eller din arkitekt.