Ejendomsservice

 

Ejendomsservice af Løwe Byg


Løwe-byg tilbyder en nem og professionel ejendomsservice. Vi tager os af vedligeholdelse af haveanlæg, inklusiv græsslåning, beskæring and lugning. Vi fejer gerne jeres af gangstier, fortove og gårde og står gerne for snerydningen. Vi arbejder gerne for butikker, boligforeninger, andelsboligforeninger og andre erhvervsdrivende.


Vi kan tilbyde at hjælpe til som viceværter og bidrage til den generelle vedligeholdelse, skiftning af pærer og ander forefaldende arbejde.


Vi kan være behjælpelige ved beboeres udflytning ved at gennemgå og lave et skøn over lejlighedens tilstand. Vi hjælper gerne hvis uheldet er ude ved vandskade, og har mulighed for at stille affugtningsmateriel til rådighed.

Vi hjælper gerne med at rydde op efter en byggeplads.


læs mere om vores ejendomsservice på www.lowe-ejendomsservice.dk


Kontakt os

Så hvis du har et projekt du gerne vil have startet - eller afsluttet - så ring til os på tlf.: 4058 4995 eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest.  Et byggeprojekt kan nemt blive en uoverskuelig opgave og en af Løwe-Bygs konsulenter træder gerne ind som rådgiver sammen med dig eller din arkitekt.