Have

 

Havearbejde af Løwe Byg


Have, haveservice, rullegræs, belægningssten og havebassiner:

Haven er din lille bid af naturen der er tæt på dig - dit lille paradis her på jorden - og hvor du har indflydelse på dens udformning og udbytte. Hvis du har et lille stykke jord, en drøm, og mangler tid til at på den opfyldt er Løwe Byg den partner du leder efter. Vi tager os også gerne af vedligeholdelsen af din have eller dit grønne områder.


Løwe Byg har en række små maskiner der kan grave, rykke op, slå græsset, klippe hækken, flytte tunge sten og træer, grave ud til din terasse eller fundament, pool eller dit havebassin, rive din hæk eller bambus op - nænsomt og uden at flå din have i stykker.


Vi Laver svømmepøler, faskiner, udgravninger til fundamenter og terrasser, indkørsler, havegange, stengærder og andet forefaldende havearbejde og vedligeholdelse.


NYHED:

Vi lægger rullegræs for dig, så du kan komme i gang med din have med det samme. Rullegræs er slidstærkt og klar stort set med det samme. Skriv eller ring for et tilbud. Priserne starter ved 25 kr. pr. m² for rullegræs, og vi kan lægge det for dig på en plan og forberedt overflade fra 75 kr pr. m² inklusiv græsset. Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud hvis du ønsker at vi klarer det hele for dig, så kommer vi ud og kigger.


Kontakt os

Så hvis du har et byggeprojekt du gerne vil have startet - eller afsluttet - så ring til os på tlf.: 4058 4995 eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest.  Et byggeprojekt kan nemt blive en uoverskuelig opgave og en af Løwe-Bygs konsulenter træder gerne ind som rådgiver sammen med dig eller din arkitekt.